Vegetarische gerechten
Venkel met Roquefort
1 kg venkelknollen, 30gr boter, 100 gr Roquefort, 100 gr walnoten, 250ml room.
Pesto hapje
basilicumblaadjes, pijnboompitjes, parmezaan, olijfolie,...
Zwarte olijven tapenade
zwarte olijven, gedroogde tomaten op olie, kappertjes, ansjovis op olie, olijfolie, knoflook, tabasco.
Hapje mozzarella tomaat
kerstomaatjes, bolletjes mozzarella, blaadjes basilicum ,...
Pasta gorgonzola
pasta, gorgonzola, room, tomaat.
Maaltijdsalade van rode bonen en rijst
ingrediënten : kidneybonen, maïs, komkommer, witte rijst en een dressing op basis van yoghurt, mayonaise, mosterd, knoflook, peper, gedroogde dille.
Bloemkool met spinazie gratin
bloemkool, spinazie in roomsaus, aardappelen, bechamelsaus, geraspte kaas.
Linzenmoussaka
groene linzen, ajuin, aardappelen, wortels, rode paprika, bleekselder, tomaten, bechamelsaus, geraspte kaas,...
Tagliatelli met bospaddenstoelenragout
tagliatelli, gedroogde bospaddenstoelen, 20 gr boter, room, peper,...
Pasta met broccoli en mozzarella
pasta, broccoli, mozzarella, room, zwarte olijven,...
Andalusische witte bonensoep
100 gr gedroogde boterbonen (grote platte witte bonen), 4 aardappelen, 6 el olijfolie, 1 groentebouillonblokje, 1.5 l water, 100 gr amandelpoeder, 4 teentjes knoflook uit de knijper, peper.
Recepten zoeken op prijs
recepten minder dan 1 euro
recepten 1 à 2 euro
recepten 2 à 3 euro
recepten 3 à 4 euro
recepten 4 à 5 euro
recepten 5 à 6 euro
recepten 6 à 7 euro
recepten 7 à 8 euro
recepten 8 à 9 euro
recepten 9 à 10 euro