Aperitiefhapjes
Aperitiefhapjes met komkommer
- aperitiefhapjes van schijfjes komkommer afgewerkt met een forel-roomkaascreme en een kerstomaatje op olie.
Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas
- aperitiefhapje met pumpernikkelbrood, roomkaas met verse bieslook, opgerolde reepjes gerookte zalm en afgewerkt met een takje verse dille.
Gevulde eitjes
- eitjes gevuld met een smeuïge mengeling van eigeel, mayonaise en dijonmosterd.
Blini's met gerookte zalm
- aperitiefhapjes van blini's, zure room, reepjes gerookte zalm en bieslook.
Kippenspiesjes
- kipfilet, kerstomaatjes, gele paprika, marinade van olijfolie, citroensap, look, provençaalse kruiden,...
Aperitiefhapje met bladerdeeg
- aperitiefhapje met bladerdeeg, geitenkaas en kerstomaatje.
Aperitiefhapje met surimi
- aperitiefhapje met surimi, gouda kaas, groene olijven en schijfjes citroen.
Aperitiefhapje met mozzarella
- spiesjes van gemarineerde mozzarella, zwarte olijf, aperitieftomaatjes en blaadjes basilicum.
Gevulde peppadews
- mild pikant aperitiefhapje - peppadews gevuld met ricotta
Cocktailworstjes in bladerdeeg
- cocktailworstjes, velletjes bladerdeeg, boter.