Verwarm de oven voor op 220°C.
Splits de eieren en scheid het eigeel van het eiwit.
Klop het eiwit stijf.
Klop de eierdooiers los. Doe de suiker erbij en klop met een mixer het geheel schuimig.
Breek de chocolade in stukjes en laat samen met de boter smelten au bain-marie. Roer alles goed om.
Roer de gesmolten chocolade door het schuimige eierdooier met suiker mengsel. Voeg 2 eetlepels bloem toe en roer alles krachtig door elkaar zodat de bloem geen klontertjes vormt.
Schep het stijfgeklopte eiwit met behulp van een spatel voorzichtig door het chocolademengsel.
Giet het brownie beslag in een beboterde rechthoekige bakvorm en bak 15 à 20 minuten.
Laat volledig afkoelen in de bakvorm. Haal uit de bakvorm en snijd in vierkantjes.
Bewaar de brownies in een goed afgesloten doos zodat ze niet uitdrogen.