Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Pasta gorgonzola

pasta gorgonzola

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr pasta (tagliatelli, linguine,...)
  • 200 gr gorgonzola
  • 1 flesje lightroom (25cl)
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • peper of tabasco

Prijscategorie : 4 à 5 euro

Het recept pasta gorgonzola bevindt zich in de rubrieken :
recepten pasta | vegetarische recepten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Giet de room in een steelpannetje en voeg er de in stukjes gesneden gorgonzola bij.

Warm de saus op een zacht vuurtje tot de gorgonzola gesmolten is.

Breng, indien gewenst, de gorgonzolaroomsaus verder op smaak met peper of tabasco.

Serveer de pasta gorgonzola met blokjes tomaat.

Je kan de blokjes tomaat eventueel kort aanbakken in een klontje boter maar de frisse smaak van rauwe tomaat past perfect bij dit pastagerecht.

 

Lekkere recepten voor elke dag !