Vegetarische gerechten
- Bruschetta
- stokbrood met kruidenolie, tomaat en sjalotten.
- Quiche met broccoli en roquefortsaus
- Bladerdeeg, eieren, room, broccoli, roquefort,...
- Venkel met tomaat en zwarte olijven
- salade van venkel, tomaten, zwarte olijven, ajuin, provençaalse kruiden, peper.
- Rijstsalade
- rijstsalade met erwtjes, maïs, blokjes tomaat, op smaak gebracht met kruiden(room)kaas.
- Gevulde tomaten met rijst, erwtjes en kaassaus
- tomaten, erwtjes, geraspte parmezaan, rijst, bechamelsaus, kruiden,...
- Champignons met Madeira en paprika's
- champignons, rode paprika's, olijfolie, 1/2 ui, knoflook, Madeira, tomatenpuree, tijm, peper,...
- Olijven met paprika
- olijven met zachtgekookte rode paprika, zilveruitjes en kappertjes.
- Macaroni met kaas
- macaroni met kaassaus en lekker krokant korstje.
- pasta, bladspinazie uit diepvries, ricotta, knoflook, peper en zout.
- Pasta met prei en zongedroogde tomaten
- Risotto met courgette en rode paprika
- witte rijst, olijfolie, ajuin, courgette, rode paprika, knoflook, peper, parmezaan.