Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Spaghetti met andijvie, champignons en roomsaus

spaghetti met andijvie

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr spaghetti
  • 1 krop andijvie
  • 1 ajuin, fijngesnipperd
  • 250 gr champignons, in schijfjes
  • 20 gr boter
  • 50 cl room
  • 1 groentebouillonblokje
  • peper
  • 1 handvol peterselie, fijngesnipperd
  • geroosterde pijnboompitjes (facultatief)

Prijscategorie : 3 à 4 euro

Het recept spaghetti met andijvie, champignons en roomsaus bevindt zich in de rubrieken :
recepten pasta | vegetarische recepten

Bereiding

Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Verwijder verwelkte bladeren + de stronk van de andijvie en hak de bladeren grof.

Kook de andijvie ongeveer 10 min in kokend water. Giet het kookvocht af en laat de andijvie goed uitlekken.

Laat de boter smelten en bak hierin de ajuinsnippers 5 min. Doe de champignons bij de ajuin en bak nog 5 min. Doe de andijvie erbij en overgiet met room. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper + peterselie. Laat alles nog 3 min stoven op een zacht vuurtje.

Meng de spaghetti met de groenten.

 

Lekkere recepten voor elke dag !