Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Recept pangasiusfilet met kruidenroomsaus

pangasiusfilet met kruidenroomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 pangasiusfilets (ong 600 gr)
  • 30 gr boter
  • 2 el bloem
  • 500 ml room
  • handvol versgehakte kruiden (kervel, bieslook, peterselie, waterkers, dragon... gebruik een kruid naar keuze of maak een mengeling)
  • 1 groentebouillonblokje
  • peper
  • 1 kl mosterd
  • 500 gr pasta naar keuze

Prijscategorie : 4 à 5 euro

Het recept pangasiusfilet met kruidenroomsaus bevindt zich in de rubrieken
recepten pasta | visgerechten

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

Haal de pangasiusfilets door de bloem, schud het teveel aan bloem af.

Verhit de boter en bak hierin de pangasiusfilets 1 min aan beide kanten. Zet het vuur zacht en laat de vis nog 2 min zachtjes gaarstoven.

Verwarm de room op een zacht vuurtje. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper. Laat de saus wat indikken. Doe er de versgehakte kruiden bij. Laat de saus nog 1 min verder pruttelen. Roer er, van het vuur af, 1 kl mosterd door.

 

 

Lekkere recepten voor elke dag !