Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Gewokt rundvleespannetje

gewokt rundvleespannetje

Ingrediënten voor 4 personen

  • 0.5 kg gepelde biefstuk, in reepjes gesneden
  • 1 ajuin, in ringen gesneden
  • 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in reepjes gesneden
  • 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en in reepjes gesneden
  • 5 stengels bleekselder, in blokjes gesneden
  • 1 broccoli, stronk verwijderd, in roosjes verdeeld
  • 30 gr boter
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 glas water (25 cl)
  • peper
  • 1 el Worcestershiresaus of sojasaus

Prijscategorie : 7 à 8 euro

Het recept gewokt rundvleespannetje bevindt zich in de rubriek eenpansgerechten

Bereiding

Kook de broccoliroosjes en selder 5 min in kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.

Verhit de boter en roerbak hierin de reepjes biefstuk en ajuinringen 5 min. Doe de reepjes paprika bij de schotel en roerbak nog 5 min. Kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje, peper en Worcestershiresaus. Blus met 1 glas water. Doe de voorgekookte selder en broccoliroosjes bij de schotel en roerbak nog 5 min verder op een hoog vuur.

Serveersuggestie

Dien op met aardappeltjes, pasta of rijst.

 

Lekkere recepten voor elke dag !