Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Broodje met rucolatapenade

broodje met rucola

Ingrediënten voor 4 personen

  • stokbrood
  • handvol rucola, fijngesnipperd
  • 1 ajuin, fijngesnipperd
  • 50 gr pijnboompitjes, geplet of gemalen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 teentje knoflook uit de knijper
  • 1 tomaat, in blokjes gesneden

Prijscategorie : 3 à 4 euro

Het recept broodje met rucolatapenade bevindt zich in de rubrieken :
broodjes | aperitiefhapjes

Bereiding

Meng de rucola + ajuin + pijnboompitjes + olijfolie + citroensap + knoflook goed door elkaar. Dek af met huishoudfolie en zet enkele uren op een koele plaats zodat de smaken zich kunnen vermengen.

Beleg elk sneetje brood met rucolatapenade en blokjes tomaat.

 

Lekkere recepten voor elke dag !