Zuiderse gerechten
- Gnocchi met tomatensaus
- aardappelen, bloem, ei, boter, nootmuskaat, peper en zout, gezeefde tomatenpuree,...
- Griekse pastasalade
- Kleurrijke pastasalade van spirelli, kerstomaatjes, stukjes feta en zwarte olijven.
- Linzensalade met chorizo
- groene linzen, chorizo, artisjokharten, feta, tomaten, vinaigrette .
- Gebakken aardappelen met chorizo, kerstomaatjes en gepocheerd ei
- vastkokende aardappelen, chorizo, kerstomaatjes, ajuin, eieren.
- Provençaals stoofpotje van venkel, tomaat en witte bonen
- aardappelen, 1 grote venkelknol, 4 rijpe tomaten, tomatenconcentraat, 1 blik witte bonen (400gr), knoflook, witte wijn, laurierblaadjes, anijspoeder, verse tijm,...
- Gemarineerde varkenslapjes met mozzarella en tomatenroomsaus
- 4 varkenslapjes, 2 bolletjes mozzarella, olijfolie, knoflook, cayennepeper, provence-kruiden, 1 ajuin, 1 blik gehakt tomatenvlees (400gr), 1 potje room (250ml), ...
- Kippenbrochette
- Kippenbrochettes gemarineerd in olijfolie, citroensap en barbecuekruiden.