Vegetarische recepten
- Broodje met geitenkaas uit de oven
- geitenkaas, tomaat, olijfolie, provençaalse kruiden, knoflook, cayennepeper.
- Geglaceerde worteltjes met rozijnen
- jonge worteltjes, rozijnen, boter, suiker,...
- Prei met witte kool salade
- witte kool, prei, zilveruitjes, rode paprika, maïs, rozijnen.
- Pizza quattro formaggi
- pizzadeeg, ajuinen, mozzarella, geraspte Emmentaler, Gorgonzola, geraspte parmezaan, zongedroogde tomaten in olie, tomatenpuree.
- Witloofsoep met smeltkaas
- 1 kg witloof, 2 aardappelen, 1,5 l water, 3 groentebouillonblokjes, 1 vlootje smeltkaas dubbelroom (250gr), peper
- Taboule
- 400 gr bulghur (gemakkelijk verkrijgbaar in Turkse en Marokkaanse voedingswinkels), olijfolie, 2 grote ajuinen,1 rode paprika, 1 komkommer, 3 tomaten, handvol verse munt, 1 el appelazijn,...
- Provençaals stoofpotje van venkel, tomaat en witte bonen
- aardappelen, 1 grote venkelknol, 4 rijpe tomaten, tomatenconcentraat, 1 blik witte bonen (400gr), knoflook, witte wijn, laurierblaadjes, anijspoeder, verse tijm,...
- Pasta pesto
- pasta naar keuze, potje pesto, citroensap, parmezaan.
- Aardappelpuree
- aardappelen, margarine, peper, zout, nootmuskaat.
- Gevulde paprika met rijst
- paprika's, ajuin, olijfolie, Basmati rijst, tomatenconcentraat, witte bonen, rozijnen, provençaalse kruiden, kurkuma, cayennepeper,...