Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Choronsaus

Ingrediënten

Het recept choronsaus bevindt zich in de rubriek recepten saus

Bereiding (choronsaus = béarnaisesaus + tomatenpuree)

Maak een papje van 2 el bloem + 2 el vloeibare koude boter (= beurre manié). Als het papje wat te droog en te klonterig is, doe er wat vloeibare boter bij.

Breng de melk + fijngesnipperde sjalot net niet aan de kook. Roer de beurre manié door de melk en laat op een zacht vuurtje de saus indikken (ong. 5 min).

Zet het vuur uit en roer er 1 eierdooier + dragonazijn + tomatenpuree door. Breng op smaak met peper en zout + fijngehakte dragon.

Receptidee

Gefrituurde champignons met choronsaus

Verhit frituurvet op 200°C.

Wentel de champignons in het deegbeslag. Bak in kleine porties de champignons enkele minuten in heet frituurvet tot het beslag lichtbruin is.

Serveer de gefrituurde champignons met choronsaus.

 

Lekkere recepten voor elke dag !