Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Bechamelsaus

Ingrediënten

Het recept bechamelsaus bevindt zich in de rubriek recepten saus

Bereiding

Maak een papje van 2 el bloem + 2 el vloeibare koude boter (= beurre manié). Als het papje wat te droog en te klonterig is, doe er wat vloeibare boter bij.

Breng de melk met het verkruimeld groentebouillonblokje net niet aan de kook. Roer de beurre manié door de melk en laat op een zacht vuurtje de saus indikken (ong. 5 min).

Breng de bechamelsaus verder op smaak met peper en nootmuskaat.

 

Lekkere recepten voor elke dag !