Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Spaghetti puttanesca

spaghetti puttanesca

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr spaghetti
  • 12 ansjovisfilets, gehalveerd
  • 2 el ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
  • 1 el kappertjes
  • 1 blik tomaten in blokjes (400 gr)
  • 1 kleine ajuin, fijngesnipperd
  • 6 el olijfolie
  • 1/4 kl cayennepeper

Prijscategorie : 2 à 3 euro

Het recept spaghetti puttanesca bevindt zich in de rubrieken :
recepten pasta | vegetarische recepten

Bereiding

Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Verwarm de olie en fruit hierin 5 min de fijngesnipperde ajuin.

Doe de tomatenblokjes en gehalveerde zwarte olijven bij de ajuin, kruid met cayennepeper en laat de saus op een zacht vuurtje 20 min sudderen.

Voeg 5 min voor het einde van de kooktijd de kappertjes en ansjovisreepjes bij de saus.

 

Lekkere recepten voor elke dag !