Nieuwste recepten
Pizza met ei
Brownies
Quiche met radicchio
Flantaart
Paprikasoep
 
Desserts
Dessert recepten
Recepten taart bakken
Salades
Maaltijdsalades
Salades en bijgerechten
Pizza's
Recept pizzadeeg
Recepten pizza's
Quiches
Basisrecept quiche
Recepten quiches
Recepten saus
Warme en koude sauzen
Hartige soepen
Recepten soep
Maaltijdsoepen

Gevulde pastaschelpen

gevulde pastaschelpen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 20 pastaschelpen
  • 300 gr gehakt
  • 3 eetlepels geconcentreerd tomatenpuree
  • olijfolie
  • spaghettikruiden
  • peper of tabasco
  • versgehakte (platte) peterselie

Prijscategorie : 5 à 6 euro

Het recept gevulde pastaschelpen bevindt zich in de rubriek recepten pasta

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Giet de pasta af en laat goed uitlekken.

Verhit olijfolie in een pan en bak het gehakt rul (=roerbakken).

Roer er 2 eetlepels geconcentreerd tomatenpuree door en kruid met spaghettikruiden.

Verdun 1 eetlepel tomatenpuree met 20 cl water. Roer er 2 eetlepels olijfolie door en breng op smaak met peper of tabasco. Warm de saus op een zacht vuurtje.

Vul de pastaschelpen met gehakt.

Verdeel de tomatensaus over 4 borden en leg op elk bord 5 gevulde pastaschelpen.

Werk af met versgehakte (platte) peterselie.

 

Lekkere recepten voor elke dag !