Aperitiefhapjes
- Aperitiefhapjes met komkommer
- aperitiefhapjes van schijfjes komkommer afgewerkt met een forel-roomkaascreme en een kerstomaatje op olie.
- Aperitiefhapje met gerookte zalm en kruidenkaas
- aperitiefhapje met pumpernikkelbrood, roomkaas met verse bieslook, opgerolde reepjes gerookte zalm en afgewerkt met een takje verse dille.
- Gevulde eitjes
- eitjes gevuld met een smeuïge mengeling van eigeel, mayonaise en dijonmosterd.
- Blini's met gerookte zalm
- aperitiefhapjes van blini's, zure room, reepjes gerookte zalm en bieslook.
- Kippenspiesjes
- kipfilet, kerstomaatjes, gele paprika, marinade van olijfolie, citroensap, look, provençaalse kruiden,...
- Aperitiefhapje met bladerdeeg
- aperitiefhapje met bladerdeeg, geitenkaas en kerstomaatje.
- Aperitiefhapje met surimi
- aperitiefhapje met surimi, gouda kaas, groene olijven en schijfjes citroen.
- Aperitiefhapje met mozzarella
- spiesjes van gemarineerde mozzarella, zwarte olijf, aperitieftomaatjes en blaadjes basilicum.
- Gevulde peppadews
- mild pikant aperitiefhapje - peppadews gevuld met ricotta
- Cocktailworstjes in bladerdeeg
- cocktailworstjes, velletjes bladerdeeg, boter.